CHP’DEN TARSUS’TA FETÖ TEMİZLİĞİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’DEN TARSUS’TA FETÖ TEMİZLİĞİ!


 

Tarsus’ta Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, belediye depolarını denetleyerek, çok sayıdaki FETÖ/PDY terör örgütüyle ilişkili yasaklı yayınevine ait kitapları savcılara teslim etti.

Haber Merkezi

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından yasaklı yayınevlerine ait tüm KİTAP, DERGİ, CD vb. yayınların alınan kararlar doğrultusunda toplatılması ve imhasını gerektiren durumlar söz konusuyken, eski Tarsus Belediyesi yönetimince kurum içi depolarda yasaklı yayınevlerine ait materyallerin barındırılması, güvenlik  güçlerine teslim edilmemesi ve imha edilmeme gerekçelerini merak etmekle birlikte; Cumhuriyet Savcılığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri davet edilerek, gerekli incelemeler başlatıldı.

Depodaki tüm yayınlar (kitap, dergi, cd) ve promosyon ürünler, Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatıyla tek tek tespit edilirken, emniyet güçlerinin araştırma ve tespitleri sonucunda yasaklı yayınlar tutanak altına alınarak gerekli işlemler başlatılmış oldu.

Tarsus Belediyesi çatısı altında FETÖ/PDY Terör Örgütü dahil hiçbir terör yayını, mensubu, faaliyetinin yürütülemeyeceğini ifade eden Başkan Bozdoğan, FETÖ/PDY yayınlarının önceki yönetim tarafından 3 yıl boyunca niçin belediye depolarında  tutulduğu, niçin emniyet güçlerine teslim edilmediği, Cumhuriyet Savcılarına niçin bilgi verilmediği ve imha edilmesi gerekirken neden depolandığı  gibi hayati önem arz eden ‘ihmallerin’ kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Tarsus Belediyesi’nin, cumhuriyet kazanımlarının savunucusu olduğunu her fırsatta dile getiren Dr. Haluk Bozdoğan, FETÖ/PDY yapılanmasına, işbirlikçilerinin ilişkilerinin yaşatılmasına ket vurarak; fiilen basılı ve ‘dağıtıma hazır halde depolanan’ tüm yayınların yine Cumhuriyet Savcılarına ve cumhuriyetin savunucusu emniyet güçlerine teslim edildiğinin bilgisini paylaştı.

Dr. Haluk Bozdoğan, konunun yakın takipçisi olacağını söyleyerek, Tarsus Belediyesi’ni ‘aklama’ çalışmalarına devam edeceklerini, Tarsus Halkını; gerçekleri birinci ağızdan duymaya davet ederek, olayları çarpıtarak halkı yanlış yönlendirmeye çalışan kişi ve kurumlara itibar etmemelerini dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA