GRUPLAR BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GRUPLAR BELLİ OLDU


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Mersin ekiplerinin rakipleri belli oldu.

ALİ ŞANLI

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde bu sezon 5.grupta mücadele edecek takımlar belli oldu. Bu sezon 5’nci gurupta mücadele edecek olan Mersin ekiplerinin belirlendiği kura çekimi Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez başkanlığında toplanan Amatör İşler İcra Kurulu’nca yapıldı.

3 Mersin ekibi; İçel İdman Yurdu, Meskispor ve İdman Yurdu 1925’in mücadele edeceği 5. Grupta; Adana Ceyhanspor, Adana Pozantı Gençlikspor, Yozgat Sorgun Belediyespor, Aksaray Eşmekaya Sultanhanıspor, Kırşehir Mucur Yabanlıspor, Osmaniye Tüysüzspor, Hatay 5 Temmuz İskenderunspor, Hatay Reyhanlıspor, Nevşehir Kapadokya Göremespor, takımları mücadele edecek. 2019-2020 Sezonu Spor Toto BAL Fikstür Çekimi ve Bilgilendirme Toplantısı ise 30 Ağustos 2019 Cuma günü saat 15.00'te, İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirilecek.

Spor Toto BAL Liginde yeni sezon ise 21-22 Eylül 2019 tarihinde oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

RAHAT BİR GURUP

BAL’da bu sezon Mersin’i temsilen edecek 3 ekip içinde İçel İdman Yurdu’nun şampiyonluğa oynaması beklenirken İdman Yurdu 1925 ve Meskispor lige tutunmak için mücadele edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA