ÜÇ MAHALLENİN KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜÇ MAHALLENİN KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ


 

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Akdeniz İlçesi’nin Dikilitaş, Bekirde ve Civanyaylağı Mahallelerinin kanalizasyon hattını tamamladı.

Üç mahallenin yıllardır süregelen kanalizasyon sorununu çözüme kavuşturan MESKİ Genel Müdürlüğü yaklaşık 12 milyon TL’ye mal olan proje ile muhtelif çaplarda yaklaşık 27 kilometre kanalizasyon hattı, 593 adet kanalizasyon muayene bacası ve 826 adet kanalizasyon parsel bacası yapımı gerçekleştirdi.

MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Dikilitaş, Bekirde ve Civanyaylağı mahallelerinde yıllardır çözülemeyen bir kanalizasyon sorunu vardı. Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülen kanalizasyon çalışmalarının ardından mahallelerimiz yıllardır beklediği kanalizasyon hattına kavuştu. Tamamlanan kanalizasyon hatları ile bölgeden toplanacak atıksuların tamamı yerleşimin güney doğusundaki mevcut kanalizasyon bacasına bağlanarak mevcut hat ile de atıksuların Karaduvar Atıksu Arıtma Tesisi’ne iletimi sağlanmıştır.” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA