AKDENİZ’DE ‘ACİL ARAMA VE KURTARMA’ EKİBİ KURULUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE ‘ACİL ARAMA VE KURTARMA’ EKİBİ KURULUYOR


 

Akdeniz Kent Konseyi ve Akdeniz Belediyesi bünyesinde gönüllülerle birlikte “Acil Arama ve Kurtarma” ekibi kurma çalışmalarına başladı.

GİZEM EKİCİ

Sık sık sel ve çeşitli afetlerle gündeme gelen Mersin’de, özellikle bu olayların en çok yaşandığı Akdeniz bölgesinde ‘Acil Arama ve Kurtarma’ ekibi kuruluyor.

Akdeniz Kent Konseyi tarafından ilçede sivil bir Acil Arama Kurtarma ekibinin Akdeniz Belediye’si ile birlikte kurulması ve AFAD tarafından eğitim verilmesi ile ilgili görüşmeler başladı. Akdeniz Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı denetiminde Akdeniz Belediye personelinin bulunduğu bir yapıya mahalle gönüllülerinin katılımını sağlayarak Akdeniz Acil Arama Kurtarma Çalışma Grubu oluşturulması sağlanacak. Konsey bünyesinde oluşturulan bu Çalışma Gurubunu Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Dindar yürütecek. Çalışma yönergesi, yapının belediye ve mahalle gönüllüleri ile birlikte nasıl bir yapılanmayla teşkilatlanacağı, kurulacak sivil yapıya verilecek isim dahil yapılacak çalışmalar ile belirlenecek. Bu yapıda görev almak isteyen gönüllülerin Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Dindar’a başvurmaları gerekiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA