BURNUNA ŞİŞ SOKULAN DOMUZU BÜYÜKŞEHİR KURTARDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BURNUNA ŞİŞ SOKULAN DOMUZU BÜYÜKŞEHİR KURTARDI


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de burnuna şiş sokularak yaralandığı tespit edilen ve bir apartmanın girişinde saklanan domuz, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından kurtarıldı.

Bir kafese kapatılarak kent merkezine getirilen domuz, bir süre sonra kafesten kaçarak, bitkin halde yakındaki apartmana girdi. Mahalle sakinlerinden biri ise cep telefonu kamerası ile o anları kaydederek polis ve itfaiyeye ihbarda bulundu. Gelen ihbar üzerine harekete geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yaralı domuzu bulunduğu yerden aldı. Kurtarılan domuz tedavisi yapılmak üzere Mersin Büyükşehir Belediyesi Veterinerlik Dairesi Başkanlığı ekiplerine teslim edildi. Kaşlı Hayvan Geçici Bakımevi’ne getirilen domuz, tedavileri tamamlandıktan sonra doğal yaşam alanına bırakıldı.

Domuzun burnuna şiş sokulduğu tespit edildi

Domuzun bitkin olduğunu gören Mersin Büyükşehir Belediyesi Veterinerlik Dairesi’ne bağlı veteriner hekimler, yaptıkları kontrolde hayvanın burnuna şiş sokularak yaralandığını belirledi. Tedavisi tamamlanan domuz Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri ile irtibata geçilerek, doğaya salındı.

Domuzu kente getirdiği belirlenen ve gözaltına alınan lokanta çalışanı ifadesinde hayvanı yaralı halde bulduğunu ve tedavisini yaptırmak için kente getirdiğini öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA