BU SEZON KALİTE YOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU SEZON KALİTE YOK!


 

Süper Amatör Ligin başlamasına çok kısa zaman kaldı. Süper Lig ekipleri ise hazırlıklara çok geç başlayarak bu sezon ne kadar zor durumda olduklarını açıkça gösterdiler.

ALİ ŞANLI

Normalde bir takımın lig başlamadan en 40 gün önce top başı yapması gerekirken Mersin ekipleri neredeyse ligin başlamasına 20 gün kala sahaya indiler.

Ekonomik açıdan sıkıntı yaşayan Mersin ekipleri ligde nasıl bir performans göstereceği şimdi den merak konusu oldu.14 takımlı ligde kurum takımları bir adım önde gözüküyor. Geçen sezon bölgesel Amatör ligden Süper Amatör lige düşen Silifke Belediyespor tekrar şampiyonluk için mücadele edecek.

 

İŞTE TAKIMLARIN SON DURUMU!

Mut İdman Yurdu’nda kulübün başına yeni başkan geldi. Kulübü ve ilçeyi iyi tanıyan, bölgenin çocuğu olan Onur Çalıkuşu koltuğu oturur oturmaz destek çağrısı yaptı. Kulüp ekonomik sıkıntıda şuan ki duruma göre şampiyonluğa oynaması zor gözüküyor.

Anamur Belediyespor, 2 sezon önce Bölgesel Amatör Ligden düştü. Anamur temsilcisi o günden beri  bir türlü kendini toparlayamadı. Tümüyle Anamur’un alt yapısından yetişen çocuklarla sezona çıkmaya hazırlanan ekip şampiyonluk şansı çok zor gözüküyor.

Erdemli Belediyespor, her sezon lige şampiyonluk parolası ile başlasa da bir türlü mutlu sona ulaşamıyor. Bu sezon şampiyonluğu kafasına koyan Erdemli ekibi iddialı ekip kurmaya çalışıyor.

Akdeniz Belediyespor’da belediye başkanının değişmesi ile değişim yaşadı. Alt yapıda büyük atılımlar yapan Akdeniz Belediyespor bu sezon özüne dönerek genç oyuncularla yola çıkacak.Şampiyonluktan çok genç oyuncular keşfetmeyi amaçlayan Akdeniz ekibi şampiyonluk başka senelere diyor.

Gülnar Belediyespor takımlar arasında en zor durumda olan. Hemen hemen her sezon sıkıntı yaşayan Gülnar temsilcisi bu yılda lige çıkmakta zorlanan ekiplerden.

Tarsus Belediyespor da geçen sezon şampiyonluğu çok isteyen ama ulaşamayanlardan. Bu yıl nasıl bir kadro kuracağı, hedefinin ne olduğu bilinmiyor. Kapalı kutu konumunda olan ekiplerden.

Belediye Kulüpleri ligde bu kadar zorlanırken gençlik kulüplerinin sahaya nasıl çıkacağı, ligde nasıl bir performans sergileyecekleri şimdiden tartışma konusu oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA