“GELECEK KOLEJİ ÇUKUROVA BASKETBOL” OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“GELECEK KOLEJİ ÇUKUROVA BASKETBOL” OLDU


 

Kadın Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çukurova Basketbol, yeni sezonda "Gelecek Koleji Çukurova Basketbol" adıyla mücadele edecek.

HEDİYE EROĞLU

Çukurova Basketbol Kulubü, Gelecek Koleji ile “Ana İsim Sponsorluğu” anlaşmasına ima attı. Anlaşmayla ilgili önümüzdeki günlerde bir imza töreni düzenlenmesi beklenirken, kulüpten yapılan açıklamada, ana isim sponsorluğu kapsamında 5 yıllık anlaşma sonucunda takımın "Gelecek Koleji Çukurova Basketbol" adıyla liglerde yer alacağı bildirildi.

Yapılan anlaşmanın iki kurumun ortak sporcu yetiştirmesine yönelik projeler de içerdiğinin vurgulandığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Ana misyonlarından biri Mersin'e değer katmak olan Çukurova Basketbol olarak böyle büyük sponsor anlaşmasına Mersinli bir kurumla imza atıyor olmaktan dolayı mutluyuz. Bu uzun soluklu ve güçlü iş birliğinin şehrimizin ekonomisine ve marka değerine büyük katkıda bulunacağına inanıyoruz. Bu iş birliğinin bize sağlayacağı genç sporcu havuzuyla, bir taraftan milli takımlara oyuncu kazandırmaya devam ederken diğer taraftan da güçlü mali desteğimizle yarıştığımız uluslararası organizasyonlarda Türk basketboluna yeni madalyalar kazandırmanın peşinde olacağız. Anlaşma Mersin'e ve Türk basketboluna hayırlı olsun."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA