HAYDİ KIZLAR BU ÇAĞRIYA SES VERİN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAYDİ KIZLAR BU ÇAĞRIYA SES VERİN!


 

ALİ ŞANLI

Yeni bir kulüp olmasına rağmen kısa sürede büyük mesafe alan Çukurova Basketbol, yeni yeteneklerini arıyor. Geçen sezon Avrupa ve Türkiye liginde başarılı bir sezon geçiren Çukurova, alt yapıya yeni yetenekler kazandırmak için seçmeler yapacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından duyur yapan Çukurova Basketbol kendine güvenen tüm yetenekleri davet etti.

Çukurova Basketbol sosyla medya hesabından seçmeleri şu şekilde duyurdu; “Öncül misyonu Milli Takımlara ve Avrupa'ya oyuncu yetiştirmek olan Çukurova Basketbol organizasyonu olarak, Türk basketbolunun geleceğini şekillendirecek bir altyapı atılımına girişiyoruz. 24-31 Ağustos tarihlerinde Servet Tazegül Spor Salonu'nda gerçekleştireceğimiz seçmelere kız sporcuların yanı sıra, bu sene ilk kez erkek sporcular da katılabilecek. Seçmelerimize katılacak lisanslı ve spor okulu öğrencisi olan öğrenciler kulüplerinden aldıkları yazı ile seçmelere katılabilecek olup, tüm adayların spor ekipmanlarını yanlarında getirmeleri zorunludur. Tamamen ücretsiz olan seçmelerimizin sonuçları web sitemizden duyurulacaktır”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA