BAŞKAN GÜLTAK TOROSLAR’ GİTMEDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN GÜLTAK TOROSLAR’ GİTMEDİ!


 

Haftasonu Mersin’de bir dizi programa katılan Cumhur İttifakı Milletvekilleri ve belediye başkanları Toroslar’da halkla buluştu. Ancak etkinliğe AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın katılmaması dikkat çekti.

HEDİYE EROĞLU

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, kurulduğu günden bu yana Mersin merkezde ilk kez bir belediye başkanlığını kazanarak AKP’nin tarihine geçti. Ancak seçildiği günden buyana parti ile arasında mesafeli bir duruş sergilediği ve özellikle de ile teşkilatı ile pek bir arala gelmeyen Gültak, son olarak haftasonu bir etkinliğe daha katılmayarak dikkatleri üzerine çekti.

Haftasonu Mersin’in Toroslar ilçesinde 3 ayrı mahallede bir dizi programa katılan Cumhur İttifakı Milletvekilleri ve belediye başkanları Toroslar’ın Soğucak Mahallesi’nde halkla buluştu. Etkinliğe; TBMM plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AKP Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, AKP’li Milletvekilleri Hacı Özkan ve Zeynep Gül Yılmaz ile MHP Milletvekili Baki Şimşek, MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, AKP’li Aydıncık Belediye Başkanı Ferhat Aktan katılırken, AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın katılmaması dikkat çekti.

Temmuz ayında gazetemizi ziyaret eden Başkan Gültak, partisinden yeteri kadar destek alıp alamadığına dair soruya, “Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımızdan yeter kadar destek aldığımızı düşünüyorum” yanıtı vermişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA