CEMİLE CİNAYETİNİN DETAYLARI KAN DONDURUCU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CEMİLE CİNAYETİNİN DETAYLARI KAN DONDURUCU!


 

Eşi Cemile Aslan Ertükoğlu’nu boğazını maket bıçağı ile keserek öldüren Mustafa Ertükoğlu hakkında “Canavarca Hisle Öldürme” suçlamasıyla hazırlanan iddianame kabul edildi.

Haber Merkezi

Gazeteduvar’dan Serkan Alan’ın haberine göre; Mersin’in Tarsus ilçesinde, 4 yıl önce okuldan çıktıktan sonra evine gitmek için bindiği minibüste öldürülen Özgecan Aslan’ın kuzeni 34 yaşındaki Cemile Aslan Ertükoğlu da 28 Kasım 2018 tarihinde eşi Mustafa Ertükoğlu tarafından öldürüldü.

Mersin’deki evlerinde eşi Cemile Ertükoğlu’nun boğazını maket bıçağıyla kesen ve cansız bedenini satın aldığı kıyma makinesiyle parçalayarak şehrin farklı noktalarına bırakan sanık Mustafa Ertükoğlu hakkında ‘Tasarlayarak Öldürme’, ‘Canavarca Hisle veya Eziyet Çektirerek Öldürme’ ve ‘Eşi Kasten Öldürme’ suçlamalarıyla hazırlanan iddianame Mersin 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Hazırlanan iddianamede müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edilen, tutuklu Mustafa Ertükoğlu’nun yargılandığı cinayet davasının ilk duruşması 21 Kasım 2019’da saat 10.50’de Mersin Adliyesi’nde görülecek.

CİNAYETİN ARDINDAN KIYMA MAKİNESİ SATIN ALDI

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Mustafa Ertükoğlu’nun eşi Cemile Aslan Ertükoğlu’nu katledişinin tüm ayrıntıları yer aldı. Sanık Ertükoğlu ifadesinde evlilik yıl dönümü olduğu için eşine hediye aldığını ve sonrasında eşinin onu sevmediğini söylediğini iddia etti. Cemile Aslan Ertükoğlu’nun boğazını maket bıçağıyla kestiğini ve sonrasında yakındaki bir mağazadan kıyma makinesi aldığını anlatan Mustafa Ertükoğlu, eşinin bedenini parçaladığını ve şehrin dört farklı noktasına bıraktığını itiraf etti.

CİNAYETİN ARDINDAN KOMŞUSUNA GİDİP ÇAY İÇTİ

İfadesine göre Mustafa Ertükoğlu cinayetin ardından çocuğunu okuldan aldı, market alışverişi yaptı. Çocuk parkında bir süre zaman geçiren Ertükoğlu, çocuğuyla birlikte daha sonra komşularına gitti. Burada saat 20.30’a kadar çay içtiklerini ve saat 21.00 sularında eve geçtiklerini söyleyen Ertükoğlu çocuğunun uyumasının ardından katlettiği Cemile Aslan’ın bedenini parçalamaya devam etti.

Cemile Aslan’ın yüzünün tanınmaması için maket bıçağı ile yüzünün bir kısmını ve kafa derisini yüzdüğünü söyleyen Mustafa Ertükoğlu ifadesinde, eşinin yüzüne baktığını ve çok sevdiği için yüzünün derisini kısmen yüzdüğünü söyledi. Cinayetten bir gün sonra Cemile Aslan’ın vücudunun parçalarını şehir mezarlığına giderek ‘Elazığlı’ olarak hatırladığı bir mezara gömdüğünü söyleyen Mustafa Ertükoğlu, ardından eşi hakkında kayıp ilanı verdiğini, cinayeti ise tasarlayarak ve planlayarak işlemediğini iddia etti.

SAVCILIK: TÜM DETAYLARI HATIRLIYOR!

Mustafa Ertükoğlu’nun ‘Tasarlayarak Öldürme’, ‘Canavarca Hisle veya Eziyet Çektirerek Öldürme’ ve ‘Eşi Kasten Öldürme’ suçlarından cezalandırılmasını talep eden savcılık iddianamede cinayetin tasarlanarak ve planlanarak işlendiğini savundu.

İddianamede, “Böyle bir cinayeti işleyen normal bir kişinin geçirdiği şokun etkisiyle olayın detaylarını tam olarak anlatmasının mümkün olmamasına rağmen şüphelinin cinayet anını saat saat ve tüm detaylarıyla anlatmasının cinayeti işlemeyi önceden tasarladığı ve eşinin kimsenin olmadığı ve savunmasız bir anını kollayarak cinayeti işlediği anlaşılmıştır” ifadelerine yer verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA