ONLAR ERDİ MURADINA BİZ ÇIKALIM KEREVETİNE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ONLAR ERDİ MURADINA BİZ ÇIKALIM KEREVETİNE


 

Gazetemiz muhabirlerinden Soner Aydın ile Ruken Sayılgan muhteşem bir düğün töreni ile hayatını birleştirdi.

HEDİYE EROĞLU

Mersin’in tanınmış gazetecilerinden Soner Aydın ile harita mühendisi Ruken Sayılgan birlikteliklerini nikah masasına taşıdı. 
Marehan Convention Center’da düzenlenen muhteşem düğün töreni ile hayatını birleştiren genç çifti sevenleri de yalnız bırakmadı. Aydın ve Sayılgan’ınn Muş ve Van ile yurtdışından gelen misafirleri ile çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde Sayılgan ve Aydın ailelerinin davetlilerle yakından ilgilenerek coşkulu bir buluşma için adeta seferber oldu. Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde gece boyunca halay ve oyun havaları ile hiç yerine oturmayan çiftçi davetlilerde yalnız bırakmadı. 

EĞLENCE DORUĞA ÇIKTI
Oynanan oyunların ardından düğün pastasını sevdiklerinin alkışları eşliğinde kesen çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken daha sonra yapılan atkı töreninde de sevenleri Soner ve Ruken’in yeni yaşamına katkı sundular. İlerleyen saatlerde eğlencenin doruğa çıktığı düğünde renkli görüntüler yaşandı. 
Bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan aileleri ve sevdiklerine teşekkür eden çift, mutlu bir birlikteliği saygı ve sevgi çerçevesinde sağlamak amacında olduklarını söylediler. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA