MERSİN’DE VAHŞET! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE VAHŞET!


 

Mersin’de 10 aylık Gece isimli yavru köpek boğularak öldürüldü. Köpeğe tecavüz edildiğini öne süren Sultan Koç, canilerin yakalanmasını istedi.

SONER AYDIN

Mersin’de yaşayan Sultan Koç isimli kadın 10 ay önce Mezitli İlçesi’ne bağlı Çevlik Köyü’ndeki bahçesinde bakmak için Gece ve Gündüz isimli bir dişi ve erkek köpeği sahiplendi. Yavru köpeklerden Gece isimli dişi olanı 5 Ağustos Pazartesi günü kayboldu. Yavru köpek 4 gün boyunca süren aramalara rağmen bulunamadı. 8 Ağustos Perşembe günü Sultan Koç’a ait bahçenin yanındaki limon bahçesinin sahibi yavru köpeğin ölüsünü buldu. Bunun üzerine köpeğin bulunduğu yere giden Sultan Koç gördükleri karşısında şok oldu. Yaşananları gazetemize anlatan Sultan Koç, gözyaşlarını tutamadı. Köpeğinin tecavüz edildiğini, bu sırada ağzının kapatılması nedeniyle de boğulduğunu öne süren Koç, “Köpeği bulduğumuzda tanınmayacak haldeydi. Bunu yapan bir insan ve bu köyde yaşıyor. Böyle canilerle aynı havayı teneffüs etmek bile bana ağır geliyor” dedi.


“KÖPEKLER KAÇIRILIP TECAVÜZ EDİLİYOR!”
Benzer bir olayın daha önce de yaşandığını dile getiren Sultan Koç, “Köpeğimin bulunduğu bahçeye bakan kişinin söylediğine göre, 20 gün önce yine köpeğim akşam kaybolup sabah tecavüz edilmiş bir halde bulunmuş. Hatta köpeğimin psikolojisinin bozuk ve halsiz, yürüyemez durumda olduğumu söyledi. Bu köyde köpekler kaçırılıyor ve birkaç gün tecavüz edilip bırakılıyor. Bu sefer çok arandığı için korkmuşlar ve köpeğim 4 gün bırakılmamış” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA