“ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM" | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM"


 

Silifke Belediyespor maddi zorluklara rağmen yeni sezona merhaba demeye hazırlanırken Teknik Direktör Muzaffer Tozlu’dan, “Hedefsiz hiçbir takıma gitmedim. Buraya şampiyonluk için geldim” çıkışı geldi.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Silifke Belediyespor, lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Günde çift idmanla Silifke’de hazırlıklarını sürdüren Silifke Belediyespor’da tüm hesaplar şampiyonluk üzerine kuruldu. Takım yeni sezona hazırlanırken yönetim ise diğer taraftan transfer görüşmeleri yapıyor.

İLK HAFTA EVİNDE
Bu arada Yenişehir Nikah Salonu’nda çekilen fikstür çekimine göre Silifke Belediyespor ilk iki hafta evinde oynayacak. İlk hafta Silifke Şehir Stadyumu’nda Tarsus Belediyespor ile yeni sezona ‘merhaba’ diyecek olan Silifke ekibi, 2. hafta da ise yine Silifke Şehir Stadyumu’nda Erdemlispor ile karşı karşıya gelecek.

“SİLİFKE’Lİ GENÇLERLE YOLA ÇIKACAĞIZ”
Yeni sezonda Silifke Belediyespor’u çalıştıracak olan tecrübeli Teknik Direktör Muzaffer Tozlu gazetemize yaptığı açıklama ile zor şartlarda sahaya çıkacağını dile getirdi.
Tozlu, “Medcem sponsorluğu çektiği için maddi anlamda biraz zorluk yaşıyoruz. Belediyenin kulübe ayırdığı para bir önceki sezon kullanılmış, bu yüzden ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Öncelikli olarak Silifkeli oyunculara ağırlık verdik. Daha sonra ihtiyaca göre dış transfer yaptık. Geçen sezon harcanan paranın 4’de 1’i bu sene yok. Alt yapıdan yetenekli oyuncularımızı da takıma dahil ettik.
Ama her şeye rağmen yeni sezona emin adımlarla hazırlanıyoruz. Ben hiçbir zaman hedefi olmayan kulübe gitmedim. Buraya şampiyonluk için geldim. Yönetim ve teknik heyet olarak şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Taraftarımıza çok iş düşüyor. Onlardan çok destek bekliyoruz” dedi.
Kulübe son 4 yılda 6 milyon TL para harcandığını da dile getiren Tozlu, ancak kulübe kalıcı bir proje kazandırılmadığını, kulübün kendine ait bir takım otobüsü bile olmadığının da altını çizdi. Tozlu, kulüplerin ileriye emin adımlarla gidebilmesi için kendine ait bazı temel mal varlıkları olması gerektiğini sözlerine ekledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA