GÜÇLENDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜÇLENDİ!


 

ALİ ŞANLI

Geçen seneyi ligi ikinci olarak tamamlayan ve EuroCup Women’da çeyrek finale kadar yükselen Çukurova Basketbol, 2019-20 sezonu hazırlılarına başladı. Avrupa Kupalarında ve Türkiye liglerinde  çok iyi bir sezon geçiren Mersin ekibi, yarım kalan işi tamamlamak adına güçlü bir kadro kuruyor.
Ligde şampiyonluğu hedefleyen Çukurova Basketbol kadrosuna kattığı 2 yabancı oyuncuyla daha da güçlendi. Kayla Alexander ve Nia Coffey kente gelerek kendilerini Çukurova Basketbollu yapan imzaları attılar.
Kanada doğumlu 28 yaşındaki Alexander ile 1 yıllık sözleşme imzalanırken, son olarak Indiana Fever forması giyen 1.93 metre boyundaki pivot, ilerleyen günlerde takımla çalışmalara dahil olacak. Avrupa basketbol tecrübesi de bulunan Kayla Alexander’in takıma büyük katkı sunması bekleniyor.
1995 doğumlu olan ve geçen sene Adelaide Lightning forması ile Avustralya Ligi’nde mücadele eden Nia ise final oynama başarısı gösteren ve 17.5 sayı, 8.5 ribaunt, 2 asist, 13 blok, 11 top çalma ortalamaları ile bu ligi domine eden önemli isimlerden. 
Nia Coffey’in atletik ve skorer oyun tarzıyla takıma önemli katkılar sağlaması bekleniyor.   


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA