ÇKA’dan 36 projeye 15 milyon liralık destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇKA’dan 36 projeye 15 milyon liralık destek


 

Haber Merkezi 

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) 2019 yılı Mali Destek Programı Proje Teklif Çağrısı Sonuçları açıklandı. Yaklaşık 15 milyon TL bütçe tahsis edilen programa başvuran 134 projeden 36’sı destek almaya hak kazandı. 
ÇKA tarafından yürütülmekte olan 2019 yılı Mali Destek Programı kapsamında başvurusu yapılan projelerin değerlendirme süreci tamamlandı. ÇKA’dan yapılan yazılı açıklamada, Yeni Ürün Geliştirme Mali Destek Programına 15 milyon TL bütçe tahsis edilirken, 134 proje başvurusu alındığı bildirildi. Program kapsamında 36 projenin destek almaya hak kazandığı ifade edilen açıklamada, “2019 yılı Mali Destek Programı kapsamında 36 projeye 14 milyon 910 bin TL finansman desteğinin sağlanması ve yararlanıcıların eş finansmanı ile birlikte bölgede yaklaşık 32 milyon TL kaynağın harekete geçirilmesi hedeflenmektedir” denildi. 
Bu programla birlikte kuruluşundan bugüne 28 mali destek programı ile 3 bin 733 proje başvurusu alan ÇKA’nın, bu çerçevede bölge kalkınması için 262 milyon TL kaynak tahsis ettiği kaydedilen açıklamada, açıklanan 36 başarılı proje ile birlikte ajansın destekleyeceği toplam proje sayısının 805’e yükseleceği belirtildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA