CHP’DE KAVGA VAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’DE KAVGA VAR!


 

Partisinin Erdemli Danışma Kurulu toplantısına katılan Başkan Vahap Seçer, “Partililik bir kültürdür, sorumluluktur. Herkes kendisine çeki düzen versin” diyerek özellikle sosyal medya üzerinden eleştirilerde bulunan partililere sert çıktı.

SONER AYDIN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Çamlıyayla, Tarsus, Mezitli, Bozyazı, Anamur, Aydıncık,  Gülnar, Mut ve Silifke İlçe Danışma Kurulu toplantılarını gerçekleştiren CHP’liler Erdemli toplantısını gerçekleştirdi. Partililerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sert sözleri dikkat çekti. Daha önce kent basını ve muhtarlara “Ayar” veren Başkan Seçer, bu defa bazı partililere yüklendi. 

“PARTİLİLİK, ÖYLE ARKA SANDALYELERDEN AHKAM KESMEK DEĞİL”
Sosyal medya üzerinden yorum yazan partilileri “Bana ayar veriyor. Herkes kendisine çeki düzen versin” diye eleştiren Başkan Seçer, “Kentimizin çalışmaya ihtiyacı var. Kavgadan, yan gelip yatmadan çok bizim çalışmaya ihtiyacımız var. En büyük yaramız işsizlik. Sorunların altından kalkacağız. Borçlanma alamadık diye ağlayıp sızlayacak değiliz. Sıra dışı olacağız. Bize sahip çıkmanız lazım. Partililik bir kültürdür, sorumluluktur. Bunun farkında olmak lazım. Öyle arka sandalyelerden ahkam kesmek değil partililik. Burada herkes birbirini nezaketle dinleyecek. Varsa söyleyeceği kürsüye çıkıp söyleyecek. Herkes bizi izliyor, ‘bunlar ne zaman kavga edecek’ diye. Daha 4 ay önce tarih yazdı bu parti. Kolay mıydı Büyükşehir’i almak. Kolay mı öyle yazmak. Kafan iyi olsun yaz yorumu.  İnsanların şerefine onuruna gidiyor bu sözler. Partili yöneticilerimizle bunları değerlendiriyoruz.  Bu kadar basit değil Cumhuriyet Halk Partili olmak. Partilim bana mesaj yazıyor. Şu anda da burada oturuyor, ‘CHP geldi çöp toplanmıyor’ diyor. Sen nasıl partilisin? O çöp biriken yerde sorumluluğun Erdemli Belediyesi’nde olduğunu bilmeyecek kadar cahilsen orada niye oturuyorsun? Bir de bana ayar veriyor. Herkes kendisine çeki düzen versin. Siz bizi aşağımı çekeceksiniz yoksa bize sahip mi çıkacaksınız?” diye konuştu. 

“SOSYAL MEDYADA KAVGA EDİYORUZ”
Danışma Kurulu Toplantısına katılan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da partililere uyarılarda bulundu. Danışma Kurulu Toplantılarının olumlu geçtiğini dile getiren vekil Başarır da “Kavga” uyarısında bulundu. Partililere, “Yapılan hizmetleri paylaşın, etrafınızdakilere anlatın” diye seslenen Vekil Başarır, “Ama biz sosyal medyadan kavga ediyoruz. Anamur’da denize girdik ve bunu sosyal medyadan paylaştık. Sonra bir partilimiz ‘Kaz dağları yanarken denize giriyorsunuz’ diye yorumda bulundu. Başka bir partilimiz ise ‘Anamur’a gelen bir vekil bulmuşsun, denize girmesine bakıyorsun’ diye yorum yaptı. Aslında bu ders almamız gereken bir yorum. Bu da bizim eksikliğimiz. Bundan sonra elimizden geldiğimiz kadar köy köy, sokak sokak ikinci bölgeye gideceğiz” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA