3. OSB YIL SONUNA KADAR HAZIR OLACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

3. OSB YIL SONUNA KADAR HAZIR OLACAK


 

Vali Ali İhsan Su Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTSOB) Müteşebbis Heyeti Ağustos ayı olağan toplantısına katılarak, 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.

Haber Merkezi 

MTOSB Hizmet Binasında gerçekleştirilen Müteşebbis Heyeti toplantısına; Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.      
Bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirildiği toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi. 
Toplantının ardından Müteşebbis Heyeti Üyeleri ile birlikte Mersin-Tarsus OSB içerisinde bulunan ve 509 kişiye istihdam sağlayan bir yiyecek fabrikasını ziyaret eden Vali Ali İhsan Su, 16 bin 500'ü kapalı toplam 96 bin metrekare alanda faaliyet gösteren fabrikanın üretim hatları ile paketleme, depolama ve sosyal alanlar kısımlarında incelemelerde bulunarak çalışanlarla sohbet etti.
Yiyecek fabrikası hakkında fabrika yetkililerden bilgi alan Vali Su, daha sonra Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Genişleme Alanı 3. Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek 98 hektar üzerine kurulu alanda yürütülen altyapı inşaatları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de eşlik ettiği incelemelerde 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Su, 3.OSB’nin bir an önce hizmete girmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydederek, altyapı inşa çalışmalarının bu yılsonu itibariyle tamamlanacağını ifade etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA