FISKİYELER GİTTİ HORTUM GELDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FISKİYELER GİTTİ HORTUM GELDİ!


 

Anamur’da koruma altındaki Karaağaç Sahiline getirdiği ağaçları sulamak için diktiği fıskiyeleri gelen ikazlar üzerine söken belediye ekipleri, yerine hortum takarak faaliyetlerine devam etti.

SONER AYDIN

Caretta-ceratta deniz kaplumbağalarının yumurtlama kumsalına mesire alanı yapmak isteyen Anamur Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü ve Milli Parklar ve Doğa Koruma Mersin Şube Müdürlüğünün durdurma kararına rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Faaliyetleri nedeniyle 180 bin 489 TL idari para cezası kesilen belediye, buna rağmen sahadan el çekmemekte ısrarcı. 
Anamur Belediyesi son olarak, Milli Parklar yetkililerinin verdiği süre dolunca fıskiye sistemini söktü. Ancak kumsala dikilen ağaçlar ve çimlerin kurumaya başlaması nedeniyle belediye ekipleri çareyi hortum çekmekte buldu. Gündüz çalışma yürütmeyen belediye ekipleri gece saatlerinde Sarısu Deresi’nden aldıkları us ile sahaya dikilen ağaçları ve çimleri sulamaya devam ediyor. 
Çevrecilerin konuyla ilgili tepkisi artarak sürerken yöre halkı da yetkilileri göreve çağırıyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA