‘DAHA SAĞLIKLI MERSİN İÇİN’ GÜNGÖRDÜ İŞ BAŞINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘DAHA SAĞLIKLI MERSİN İÇİN’ GÜNGÖRDÜ İŞ BAŞINDA


 

Uzman diyetisyen Yağmur Güngördü, “Daha sağlıklı Mersin için” sloganıyla çıktığı yolda Diyet Merkezi açarak, hizmet vermeye başladı.

GİZEM EKİCİ

Hastalıkların çoğunun beslenme kaynaklı olduğu gerçeğinden hareketle, “Daha sağlıklı Mersin için” sloganıyla çıktığı yolda Yenişehir ilçesinde Diyet Merkezi açan Uzman Diyetisyen Yağmur Güngördü, hemşerilerine hizmet vermeye başladı. 
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı açılış törenine ilgi yoğun oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı açılışta Mersin sağlığı üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. 

“HAYALİM GERÇEKOLDU”
Açılışa katılanlarla tek tek ilgilenerek çalışmaları hakkında bilgi veren Uzman Diyetisyen Yağmur Güngördü, beslenmeyle ilgili doğru bilinen yanlışları düzeltmek için elini taşın altına koyarak Diyet Merkezi açtığını dile getirdi. Merkezde; sporcu ve hamileler ile ileri yaş beslenme konularında ayrıcalıklı hizmet verileceğinin de altını çizen Güngördü, “Merkezin açılışı ile bir hayalim gerçek oldu. Artık daha sağlıklı Mersinliler için çok çalışacağım” dedi. 

“SAĞLIKLI VE UZUN YAŞAMIN SIRRININ DENGELİ BESLENMEDEN GEÇİYOR” 
Sağlıklı beslenmenin önemine vurgu yapan Güngördü, yorucu iş hayatı ve yoğun stres sebebiyle sağlıklı beslenme koşullarının ortadan kalktığını belirterek, “Ne yaparsak yapalım; maalesef sağlıklı ve dengeli beslenemiyoruz. Üstelik hastalıkların çoğu beslenme kaynaklı olup bu faktörü göz ardı ederek büyük bir hata yapıyoruz” diye konuştu. 
Uzman Diyetisyen Yağmur Güngördü, sağlıklı ve uzun yaşamın sırrının dengeli beslenmeden geçtiğini belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Çoğu hastalığın temelinde beslenmeyle ilgili düzensizlik ve ihmaller yatmaktadır. Diyet danışma ve beslenme merkezleri de işte bu yüzden vardır. Biz de aldığımız eğitimlerle edindiğimiz tecrübeyi Mersin halkıyla paylaşacağız”.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, Uzman Diyetisyen Yağmur Güngördü’yü çabası ve çalışmalarından ötürü takdir ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA