BELEDİYE İŞÇİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BELEDİYE İŞÇİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ


 

Yenişehir Belediyesi’nde işçi olarak görev yapan Cafer Günaydın, görev yaptığı bir parkta bulduğu 1300 lirayı sahibine iade etti.

Haber Merkezi

Yenişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde 13 yıldır çalışan işçi Cafer Günaydın, geçtiğimiz günlerde Değirmençay Mahallesi'ndeki bir parkın eşyalarının yenilenmesi işinde görev aldı. Cafer Günaydın, tamir ettiği park eşyalarından birinin altında deste halinde 1300 lira buldu. Paranın sahibini arayan Günaydın sonuç alamayınca Değirmençay Mahallesi Muhtarı Şahin Işık'ın yanına gitti ve 1300 lira para bulduğunu,  bu parayı tutanakla muhtarlığa teslim edeceğini söyledi.
Tutanak tutuldu, sahipsiz para muhtar Işık'a teslim edildi ve kısa süre sonra parayı düşüren kişinin Nural Bali  olduğu belirlendi. 
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, belediye işçisi Cafer Günaydın'ın bu dürüst davranışıyla Yenişehir Belediyesi'ni en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi ve Günaydın'a bir  teşekkür plaketi  takdim etti. Özyiğit, işçi Cafer Günaydın'ın yasaların elverdiği ölçüde ödüllendirileceği sözünü de verdi.
İşçi Cafer Günaydın, 2'si üniversitede eğitim alan 3 çocuğu olduğunu, aylık gelirinin 3 bin lira olduğunu söyledi. Parayı bulduğu anda paranın sahibine nasıl ulaşacağını düşündüğünü söyleyen Günaydın, "Ben her insanın yapması gerektiğini yaptım. Ailemizden ve belediyemizden aldığım terbiye ile bunu yaptım. Elbette yapmam gereken paranın sahibini bulmaktı. Bunun için takdire, ödüle gerek yok diye düşünüyorum. Yine de sayın başkanımızın bize teşekkür etmesi onurlandırdı. Ben de kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA