İÇEL İYİ BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL İYİ BAŞLADI


 

Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir’de sürdüren İçel İdman Yurdu ilk hazırlık maçında, 3. Lig ekibi Kelkit Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek sezona hızlı başladı.

ALİ ŞANLI

Mersin’de 55 yıl aradan sonra Amatör Lig’e düşerek kapanmanın eşiğine gelen asırlık çınar Mersin İdman Yurdu ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi İçelspor’un birleşmesinden doğan İçel İdman Yurdu, yeni sezon kamp çalışmalarını Nevşehir’de sürdürüyor. 
Kırmızı-Lacivertli ekip, kamp çalışmaları kapsamında 3. Lig ekibi Kelkit Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmaya Sertaç, Uğur, Burak, Hurşit, Aykut, Onur, Süleyman, Mustafa, Berat, Fazlı ve Server ilk 11 ile çıkan ve maç boyunca etkili oyun sergileyen İçel İdman Yurdu, 88.dakikada Fazlı Ayan'ın frikikten attığı şık golle rakibini 1-0 mağlup etti.
Yönetimin tam kadro izlediği maçın ardından teknik adamla bir araya gelen yöneticiler takıma birkaç takviye daha yapması konuşulduğu öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA