ERDEMLİ BELEDİYESİ ALTYAPIDA İDDİALI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ BELEDİYESİ ALTYAPIDA İDDİALI


 

Erdemli Belediyesi, yaz aylarında çocuklara ve gençlere yönelik oluşturduğu eğitim kursları ile hizmetlerine devam ediyor.

Kurslar kapsamında Salı ve Perşembe günleri futbol eğitimleri veren antrenörler, alt yapı için sporcu yetiştirdiklerini ve ilçenin bu noktada oldukça şanslı olduğunu bildirdi. 170 öğrencinin eğitim aldığı kursların, yaz aylarında Avgadı Mahallesinde de Çarşamba ve Cuma günleri olarak eğitim verdiği belirtildi. 16.00-18.00 saatleri arasında yapılan eğitimlerin yaz boyunca devam edeceği kaydedildi.

Her yaş gurubundan çocuklara ve gençlere yönelik açılan yaz kursları sayesinde ailelerin teveccühünü kazanan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yıl içerisinde gerçekleştirilen sosyal ve kültürel aktivitelere ek, yaz aylarında da yeni projelere imza atıyor. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Gençlerimizi ve çocuklarımızın gelişimine katkı sunabilecek birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Eğitime Destek Kurs Merkezlerimiz ile geleceklerini inşa ettiğimiz gibi kültür, sanat ve spor alanında gerçekleştirdiğimiz kurslarımız ile de fiziki ve ruhsal dünyalarının gelişimine katkı sunuyoruz. Bu kapsamda hem ilçe merkezimizde hem de Avgadı Mahallemizde Futbol kursları açtık. Kurslarımıza devam eden tüm sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA