İÇMESUYU ANALİZLERİ EMİN ELLERDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇMESUYU ANALİZLERİ EMİN ELLERDE


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Stratejik Plan sunum toplantısı öncesi hem MESKİ Merkez Su Analiz Laboratuvarı’nı, hem de Gezici Su Analiz Laboratuvarı’nı gezerek personelden bilgi aldı. İçme suyunun analiz ediliş yöntemini öğrenen Seçer, iş başına geçerek, Mersin’in suyunu analiz etti.

Haber Merkezi

“VATANDAŞIMIZA TEMİZ İÇME SUYU ULAŞTIRMAK BİZİM TEMEL GÖREVİMİZ”

Ziyaret sonrası laboratuvar ile ilgili değerlendirme yapan Seçer, “İlk kez laboratuvarımızı ziyaret ettik. Ekip genç ve zinde. Hepsi çok enerjik. Böyle bir tesise sahip olmamız Mersin açısından önemli ve güzel. Son derece donanımlı bir laboratuvar. Burada çalışan ekibimizle de görüştük. Bilgi donanımları gayet iyi. Vatandaşımıza temiz içme suyu ulaştırmak ve vatandaşımızın temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak bizim temel görevimiz” diye konuştu.

Seçer, laboratuvarda yalnızca içme suyu analizinin yapılmadığını, geniş çaplı analizler gerçekleştirildiğini belirterek, “Diğer taraftan sadece temiz içme suyuyla yetinmiyoruz. Atıksu ve kanalizasyonun, doğal kirlenmeden kaynaklı göletlerimizin, denizimizin, serinlemek için girilen havuzların, bunların analizleri burada yapılabiliyor. Bütün bunlar çevre sağlığı açısından son derece önemli.  Bu analizler veri oluşturuyor. Suda herhangi bir olumsuzluk varsa rakamsal olarak bizlere bildiriliyor. Bu işlerde terazi çok hassas olmalı.  Gelen numuneler son derece objektif değerlendirilmeli. Bunlar bizim için çok önemli” dedi.

“PERSONELİMİZ KENDİNİ GÜVENDE HİSSETSİN”

MESKİ Merkez Su Analiz Laboratuvarı nezdinde tüm personele teşekkür eden Seçer, çalışan liyakatli personelin kendisinin koruması altında olduğunu ifade etti. Başkan Seçer, “Arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum ve kutluyorum. Çünkü çok önemli bir görev yapıyorlar. Bu bilinçle devam edecekler. Artık yeni bir belediye başkanları var. Her yerde söylediğimiz gibi personelimiz kendini güvende hissetsin. Hepsi bizim çocuklarımız, kardeşlerimiz. Hiçbir sorun yok. Yeter ki siyasi değerlendirmelerden uzak görevlerini yapsınlar. Tarafsız olsunlar. İşlerini yapsınlar, aldığı maaşı hak etsinler. Çalışan personelimin hepsi benim korumam altında olacak” diye konuştu.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA