SİLİFKE SAHAYA İNDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE SAHAYA İNDİ


 

Bu sezon Mersin Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, ilk idmanını yaparak yeni sezona, ‘Merhaba’ dedi.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayan ancak son hafta rakibi Aksaray Belediyespor’a kaybederek ligi 3’ncü tamlayan Silifke Belediyespor baraj maçını da kaybedince Süper Amatör Lige düşmüştü. Tekrar şampiyonluk hesapları yapan Silifke ekibi teknik adamı Muzafer Tozlu yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına Silifke Belediyespor Ünal Ünüvar tesislerinde başladı. Kulüp Başkanı ve yöneticilerinde yakından takip ettiği idman 1,5 saat sürdü. 
Günde çift idman ile yeni sezona hazırlanacak olan Silifke Belediyespor diğer taraftan da kadrosuna kattığı yeni isimleri de Silifke’ye çağırarak resmi imzalar attırmaya başladı. Şampiyonluk parolasıyla lige başlayan Silifke Belediyespor, yenilenmiş ve genç kadrosuyla Eylül ayında başlayacak lige sıkı hazırlanıyor. 

“HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”
Ligler başlamadan antrenmanlara başladıklarını belirten, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek “Yeni sezon Silifke’mize ve takımımıza hayırlı olsun. Genç, dinamik ve tecrübeli futbolculardan oluşan bir kadro kurduk. Muzaffer hocamızın yönetiminde inşallah hedefimize ulaşacağız. Sezon öncesi antrenmanlar, çalışmalar çok önemli ve futbolcularımızın da birbirleriyle kaynaşması için iyi bir fırsat olacak. Yönetim kurulumuzla, Teknik heyetimizle, futbolcularımızla ve taraftarlarımızla birlik beraberlik içerisinde başarılı olacağımıza inanıyorum.”dedi Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise yeni sezonun Silifke’ye ve takıma hayırlı olmasını dilerken, takımın başarısı için ekip olarak çok çalışıp başarılı olacaklarını belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA