TARSUS’TA GERİLİM ARTIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA GERİLİM ARTIYOR!


 

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk’in, “Ülkü Ocakları başkanı hâlâ belediyeden maaş alıyor” ifadesinin yankıları sürüyor. İlçeye çıkartma yapan CHP heyeti İlk’e sahip çıkarken, Belediye Başkanı Bozdoğan’dan sert çıkış geldi.

GİZEM EKİCİ

CHP’nin 25 yıllık MHP iktidarına son verdiği Tarsus’ta gerilim artıyor. CHP İlçe Başkanının, “Millet huzursuz. 25 yıl sonra Tarsus’u kazandık. Belediye temizlenmeli. Ülkü Ocakları başkanı hâlâ belediyeden maaş alıyor” ifadesine Ülkü Ocakları İl Başkanından sert tepki gelince CHP ilçeye çıkarma yaptı. İl Başkanı Adil Aktay ve beraberindeki milletvekilleri ile çok sayıda partili Ali İlk’e sahip çıktı. İlçe binasında yapılan açıklamaya katılmayan Başkan Bozdoğan ise Ali İlk’e gönderme yaparak “ilçe başkanlarının haddini bilmesi” gerektiği vurgusu yapması CHP tabanında büyük rahatsızlık yarattı. Tarsus’ta artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını dile getiren Haluk Bozdoğan, “Amacı evine ekmek götürmek olan hiç kimsenin kılına bile dokunmayacağımızı şimdi değil, yola çıktığımız gün olan 6 Ekim 2018’de de söylüyorduk. O gün bizlere kulak vermeyenlerin bugüne geldiğimizde bizlere akıl vermeye çalışmaları anlam arz etmemektedir” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA