MUT OSB YOLU ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUT OSB YOLU ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR


 

Mut’un sanayi alanında atılım sağlamasına ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak olan OSB yapım çalışmaları devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi de bu çalışmalarla eş zamanlı olarak Mut OSB’den transit geçiş sağlayacak ve yayla yollarına da bağlanacak yolun çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

Haber Merkezi

Hem Mersin’in, hem de Mut’un ekonomik anlamda gelişimine büyük katkı sağlayacak olan Mut Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yapım çalışmaları devam ediyor. Sanayi sektörü için büyük önem taşıyan çalışmalara destek veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mut OSB’den transit geçiş sağlayacak ve yayla yollarına da bağlanacak olan yolun çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

6 AYDA ÖNEMLİ GELİŞİM SAĞLANDI
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, Etüt ve Projeler Dairesi, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlıkları ve MESKİ işbirliğiyle ilk 6 ayda büyük özveriyle çalışan ekipler, Mut’un Yazıalanı Mahallesi’nin bitiminden başlayacak ve Mut OSB’ye ulaşımı sağlayacak yolun yapımında önemli gelişmeler elde etti. 
Stratejik Plan dahilinde Mersin’in Mut ilçesinde yapılacak projeler arasında da yer alan Mut OSB yol yapım çalışmasının tamamlanmasıyla, ilk 4 bin metresi virajlı ve dar olan Kurtuluş, Çatalarman ve Hacıahmetli Mahallerine güzergah değişikliğiyle yapımı devam eden geniş ve kullanışlı yeni yol ile ulaşım kolaylaşmış olacak. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy, yol yapım çalışmalarını yerince inceledi. Yaklaşık 3 ay sonra ham halinin tamamlanması planlanan 4 bin metre uzunluğundaki yol, altyapı, asfalt, peyzaj, çevre, köprü ve menfez çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmete açılacak.   


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA