İSMİ VAR BAŞVURUSU YOK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İSMİ VAR BAŞVURUSU YOK


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımının başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi.

ALİ ŞANLI

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 2019-2020 Sezonu Fikstürü Belli Oldu. Fikstür çekiminde adı olan Büyükşehir Kadın Basketbol takımının lige başvurusu olmadığı için ligin ikinci haftası küme düşme ile karşı karşıya kalacak.
 Ligde iki maç arka arkaya çıkmayan takımın küme düşürüldüğü ligde Mersin Büyükşehir Kadın Basketbol’u takımın resmi olarak başvuru yapmamış olması Amerika’lılarla yapılan görüşmelerden olumsuz geçtiği kansısı oluşmasına neden oldu. Bilindiği gibi basında çıkan haberlere göre Kadın Basketbol yetkililerin Amerikalı bir işi İnsanı ile bir araya geldiği Kulübü satılacağı gündeme düşmüştü.
Ancak  Basketbol Federasyonunda yapılan kura çekimine Mersin ekibinden hiçbir yetkilinin katılmaması,lige başvuru yapmaması Kulübün gözen çıkarıldı algısı oluştu. Yapılan kura çekiminde ise Mersin Büyükşehir Belediyesi ilk hafta Bellona Kayseri Basketbol ile Kayseri’de karşılaşacaktı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA