FİKSTÜR ÇEKİLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FİKSTÜR ÇEKİLİYOR


 

Bu sezon Beyaz gurupta mücadele edecek Tarsus İdman Yurdu’nun fikstürü belli oluyor.

2019-2020 sezonu TFF 2. Lig  fikstür çekimi 30 Temmuz Salı günü yapılacak. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 11.00'de TFF 2. Lig  fikstürü TFF yetkilileri ve kulüplerin temsilcileri katılımıyla çekilecek. 
TRANSFER ATAĞI
Yeni seçilen Tarsus İdman Yurdu yönetim kurulu ise iç ve dış transfer çalışmalarına başladı. Sarı-Lacivertli yönetim iç transferde yaptığı görüşmeler neticesinde İbrahim Hırçın, Anıl Demir, Sefa Durmuş, Onur Şirin, Kaplan Tekin, Samet Eker ve Yılmaz Can Taşkıran’la tekrar el sıkıştı.
 Dış transferde ise geçtiğimiz yıl Tarsus’tan Osmaniye’ye giden Ferhat Duman ve Yasin Elmas, yeniden İdman Yurdu ile anlaşmaya vardı. Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Ergün Penbe’de takımda eksik olan bölgelere dış transferde takviye yapılması için çalışmalarını sürdürüyor. Yurt dışından da özellikle gurbetçi çocuklarının da takım kampına çağrılacağı ifade edildi.
 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA