“TOROSLAR’IN KALKINMASI İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“TOROSLAR’IN KALKINMASI İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”


 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe esnafını tek tek ziyaret ederek talep ve düşüncelerini dinledi.

Haber Merkezi

Belediye çalışmaları hakkında esnafı bilgilendiren Başkan Yılmaz, vatandaşın taleplerini yerinde dinlemek ve ortak bir akılla sorunları çözmek amacıyla esnaf ziyareti yaptıklarını belirtti.
Esnafa hayırlı işler bol kazançlar dileklerinde bulunan Başkan Yılmaz, “Esnafımızla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor ve bu görüşmelerle ihtiyaçlarını tespit edebiliyoruz. İlçemizin daha modern ve yaşanabilir bir kent olması adına yürüttüğümüz çalışmalarda esnafımızın memnuniyeti çok önemli. Toroslar’ın kalkınması ve ticari hareketliliğin arttırılması için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.
Başkan Yılmaz’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden ilçe esnafı ise, “Başkanımızın ziyaretleri ile talep ve sorunlarımızı kendisine iletme fırsatı buluyoruz.   İlçede kısa sürede yapılan belediye hizmetlerini takdir ediyoruz. Bizlerin her zaman yanında olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştular.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA