ERDEMLİ, ERDEMİN ŞAİRLERİYLE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ, ERDEMİN ŞAİRLERİYLE BULUŞTU


 

Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Erdemin Şairiyim’ adlı şiir gecesi ile şairleri bir araya getirdi.

Haber Merkezi

Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında ilki düzenlenen ve Erdemli 33 Sahil Bandı Açık Hava Sahnesinde gerçekleştirilen programa, Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği de destek verdi. 15 şiirin seslendirildiği geceye çok sayıda şair ve yazarın yanı sıra vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görülürken, düzenlenen sanatsal ve kültürel faaliyetlerden dolayı, katılımcılar Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ettiler.

Geceye emek veren herkese teşekkür dileklerini ileten Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Mustafa Doğan’a plaket takdiminde bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu; Merhaba Sanat, Ayaş Antik Tiyatro Festivali gibi dev projelere imza atmaya devam edeceklerini kaydetti. Ayrıca Başkan Tollu yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, “Erdemlimizi sadece alt yapı noktasında değil, sanatsal ve kültürel faaliyetlerle de destekliyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz için sosyal yaşam alanları oluşturup, ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sunuyoruz. Oluşturduğumuz yeni yaşam alanları ile ülkemize hayırlı bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz. Bugün burada sahne alan tüm şiir sever dostlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde, Erdemli ’de bir güzelliğin daha yansımasını gerçekleştirdik.”



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA