BAL’DAKİ BİR TAKIMA DESTEK TOPLAYAMAYIZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’DAKİ BİR TAKIMA DESTEK TOPLAYAMAYIZ!


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden hiçbir takıma destek toplayamayacaklarını söyleyen MTOSB Başkanı Sabri Tekli, “Bu sene ciddi bir kaynağı BAL’daki 3 takıma aktarıp zaman kaybetmeye niyetimiz yok” dedi.

ALİ ŞANLI

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli, dibe vuran futbol gündemini değerlendirdi. Kapısına kilit vurulduktan sonra yeni bir oluşum içerisine giren asırlık çınar Mersin İdman Yurdu’na değinen Tekli, “BAL’daki bir takıma destek toplayabileceğimizi zannetmiyorum. Ama 3. Lige çıkarsa bir heyecan yaratabiliriz” diye konuştu. 

Eski Başkan Ali Kahramanlı döneminde Mersin İdman Yurdu’nun yönetimine girdiğini 4 ay sonra da şampiyon olarak Süper Lige çıktıklarını belirten Tekli, OSB’de yaşadığı sıkıntılar nedeniyle yönetimden ayrıldığını ifade etti. Geçtiğimiz sezon İçelspor’u 3. Lig’e çıkartmayı hedeflediklerini ancak Aksaray’ın aradan sıyrıldığını kaydeden Tekli, “Hamit Başkanla yaptığımız görüşmenin ardından Mersin İdman Yurdu’nu ayağa kaldırmanın mümkün olmadığını gördük. Borçlar, puan silmeler, bilinçsizce imzalanmış sözleşmeler takıma çok büyük yük getirmiş. Bu parayı karşılayacak kimse olmadığı için taraftardan 5 yıl istemiştik. Çünkü kimse takımını vermek istemedi. Kendi küllerinden doğan bir takım yaratalım istedik. En büyük avantajımız Mersin’in 3 takımının BAL’da olması. Amatör’den BAL’a çıktık. Buradan çıkacak takım 3. Lige yükselecek. Biz bu sene 3 takımımıza da sahip çıkacağız. Hepsi bizim. Birkaç toplantı yaptık. Fedakarlığın her boyutuna varız. İdman Yurdu 1925’i bila bedel isteyen var ise devretmeye hazırız. Mersin’in takımını yaratma konusunda çıktığımız hedeflerde hiçbir sıkıntı yok. İçel İdman Yurdu çok büyük bir kadro kurdu, gerekirse ona destek verip 3. Lige çıkarmamız lazım. Ama BAL’daki bir takıma yardım toplayabileceğimizi zannetmiyorum. Ama 3. Lige çıkarsa bir heyecan yaratabiliriz. Elini cebine atmamış insanlar var hala kentte. Bu sene ciddi bir kaynağı BAL’daki 3 takıma aktarıp zaman kaybetmeye niyetimiz yok. Mersin’in markası olan İdman yurdu’nu da Süper Lig’e taşımak gerektiğin inanıyorum. Tüm gücümle her türlü oluşuma da varım. Bu bizim gönüllülük ile istediğimiz bir şey. Ben Hamit başkanım ile birlikte çıktım yola onunla birlikte de sonuna kadar mücadelemi vereceğim. İdman yurdu meselesinde kaybımız yok. Olması gereken buydu. 4 sene daha sabredeceğiz. Seneleri kaybetmememiz gerekiyor” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA