SAHAYA İNDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAHAYA İNDİ!


 

İlk idmanına çıkan İçel İdman Yurdu, kentin takıma sahip çıkması için çağrı yaptı.

ALİ ŞANLI

Yeni adı, yeni rengi ile ilk defa taraftarı ile buluşan İçel İdman Yurdu, 20019-2020 sezonun ilk idmanı yaptı. Macit Özcan Spor Tesisleri’nde yönetim ve taraftarların yakından takip ettiği idman büyük ilgi gördü. Yeni hocası ve yenilenmiş kadrosu ile görücüye çıkan Kırmızı Lacivertli ekip antrenman öncesi kurban keserek idmana başladı.
Yaklaşık 1 saat süren idman düz koşu ile başladı.5’e 2 top kapmacanın ardından istasyon çalışması yapan İçel İdman Yurdu antrenmanı dar alanda çift kale ile tamamladı. Antrenman önce yeni teknik adam İbrahim Baş yaptığı açıklamada, “Yeni bir takım, yeni bir şehir. Umarım burada da başarılı olurum. Ancak başarı tek başına gelmez, kentin dinamikleri de destek olmalı. Nüfusu 2 milyona yaklaşmış bir kentin yeri buralar olmamalı. Mersin halkı, taraftarı, basını destek verirse başarı bu şekilde gelir. Umarım bizi şampiyonluk yolunda yalnız bırakmazlar. İlk idmanımıza gelen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA