DEZAVANTAJLI ÇOCUKLAR YÜZME ÖĞRENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEZAVANTAJLI ÇOCUKLAR YÜZME ÖĞRENİYOR


 

81 ilde yürütülen Okul Destek Projesi kapsamında Mersin’de de 250 dezavantajlı çocuğa yönelik sosyal hizmet programları yürütülüyor.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve UNICEF işbirliği ile 81 ilde yürütülen Okul Destek Projesi kapsamında Mersin'de de 250 dezavantajlı çocuğa yönelik sosyal hizmet programları yürütülüyor. Proje kapsamında, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Toroslar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından, Toroslar Belediyesi'nin katkılarıyla 70 çocuk, belediye yüzme havuzunda yüzme kursu öğreniyor. Yüzmenin yanında çocuklar aynı zamanda eğlenceli dakikalar da geçiriyor. Yüzme hiç bilmeyen çocuklara yüzme öğretmenleri tarafından yüzme öğretiliyor. Yüzme kursundan oldukça mutlu olan çocuklar, kendilerine bu imkanı sağlayan devlet büyükleri ve öğretmenlerine teşekkür etti. Yaklaşık bir ay sürecek yüzme kursu sonunda çocuklara katılım belgesi verilecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA