DUVARDAN KAPI, BOŞALAN İŞ YERLERİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DUVARDAN KAPI, BOŞALAN İŞ YERLERİ!


 

Kapanan Özel Doğuş Hastanesinin giriş kapıları tuğla ile örüldü. Uzun bir süredir kapalı olan hastanenin akıbeti ile ilgili kesin bir bilgi olmamakla birlikte böyle bir tedbirin artan hırsızlık olayları üzerine yapıldığı ileri sürüldü.

Serkan Tultak

Mersin’in köklü ve önemli sağlık kuruluşları arasında yer alan Özel Doğuş Hastanesi, kapanması ile ardında bir sürü sorun bıraktı. Önce çevresindeki esnaflar bir bir kapandı daha sonra da eczaneler iş yerlerini taşımak durumunda kaldı. Kapanan hastane, duvardan bir kapısı ve kaderine terk edilmiş binası ile görenleri üzdü. 

İŞSİZLER ORDUSU ARTTI, İŞ YERLERİ KAPANDI, ECZANELER TAŞINDI
Özel Tanrıöver Hastanesi ile Mersin tarihine tanıklık eden hastane, daha sonra Özel Doğuş Hastanesi olarak Akdeniz İlçesinde hizmet vermeye devam etti. Geçen sürede önemli işlere imza atan hastane, birçok kişiye iş imkanı sağlarken, etrafına da ciddi sayıda esnafın gelmesini sağlamıştı. Ancak hiç kimsenin beklemediği bir anda kapanan hastane, Mersin kamuoyunda şok etkisi yaratırken, işsizlik oranlarının yüksek olduğu kentimize hem yeni işsizler kattı hem de etrafındaki esnafların bir bir kapanmasına yol açtı.
Uzun süre atıl vaziyette duran hastanenin akıbeti söylentilerden öteye gidemezken, artan hırsızlık olaylarına karşı ise giriş kapılarına tuğladan duvar örülmesi dikkat çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA