E-BİSİKLET TEHLİKE SAÇIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

E-BİSİKLET TEHLİKE SAÇIYOR!


 

Elektrikli (akülü) bisiklet furyası Mersin’i de etkisi altına aldı. Ancak bu furya ana yollarda trafiği tehlikeye sokarken, e bisiklet kullanıcılarının ana caddeye çıkması, tehlikeli, kuralsız kullanım ve hatta araç sollamaya bile başlaması trafiği iyice karmaşık hale getirmeye başladı.

Serkan TULTAK

Elektrikli bisiklet kullanımı her geçen gün artış göstermekte. Henüz şehrimizde normal bisiklet sürücüleri için dahi gerekli alt yapı sağlanamamışken, bu bisikletlerin çoğalması trafikte sürücülere zor anlar yaşatıyor.

BİR BAŞI BOŞLUK VAR! TEDBİR ALINMALI
Şehrin ana arterlerin de gelişi güzel kullanılan ve trafikte özellikle gençler ile kimi zaman çocukların dahi altında görmeye başladığımız elektrikli bisikletler için, mevcut düzenlemelerin ve yaptırımların uygulanmadığı kentimizde bu anlamda bir başı boşluk da dikkat çekti. 
Sessiz ve yeterli aydınlatması olmayan elektrikli bisikletler, araç sürücüleri tarafından çoğu zaman fark edilmezken, sürücüler, ana yollarda orta ve en sol şeritte bile gördüğümüz bu bisikletlerle ilgili tedbir alınmasını bekliyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA