AKYAR OKÇULUK DÜNYA ŞAMPİYONLARINI KABUL ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKYAR OKÇULUK DÜNYA ŞAMPİYONLARINI KABUL ETTİ


 

Spor şube müdürü Vedat Akyar, Dünya Kupası 4. Ayak Müsabakalarında Dünya Şampiyonu olan Klasik Yay Erkek Milli Takım Sporcularımızı kabul etti.

Spor şube müdürü Vedat Akyar, Dünya Kupası 4. Ayak Müsabakalarında Dünya Şampiyonu olan Klasik Yay Erkek Milli Takım Sporcularımızı kabul etti.

Almanya'da düzenlenen Okçuluk Dünya Kupası 4. Ayak Müsabakalarında Dünya Şampiyonu olan Klasik Yay Erkek Milli Takım Sporcularımızdan Samet Ak ve Ali Aydın, Spor Şube Müdürümüz Vedat Akyar'ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Yapılan kabulde; Türkiye Okçuluk Federasyonu Mersin İl Temsilcisi ve aynı zamanda Milli Takım Antrenörü Alper Coşar, Berlin'de Dünya Şampiyonu olarak tarih yazan Klasik Yay Erkek Milli Takım sporcularımızdan Samet Ak ve Ali Aydın yer aldı.

1-7 Temmuz tarihleri arasında Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen Okçuluk Dünya Kupası 4. Ayak Müsabakalarında mücadele eden Mersinli sporcularımız Samet Ak, Ali Aydın ve İstanbul Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mete Gazoz'un oluşturduğu Klasik Yay Erkek Milli Takımımız Dünya Şampiyonu olmuştur.

Alınan başarılı sonuçtan dolayı Mersinli sporcularımız Samet Ak, Ali Aydın ve antrenörleri Alper Coşarı kabul eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürümüz Vedat Akyar, ziyarretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Berlin'de tarihi bir zafere imza atan Mersin'li milli sporcularımız bizleri ziyadesiyle gururlandırmışlardır. Milli sporcularımızı ve onları yetiştiren antrenörlerini tebrik eder, İspanya'da yapılacak olan Gençler Okçuluk Dünya Şampiyonasında başarılar dilerim." dedi.

Mersinli milli sporcularımız Samet Ak ve Ali Aydın, antrenörleri Alper Coşar eşliğinde 19-25 ağustos 2019 tarihleri arasında İspanya'nın Madrid kentinde gerçekleştirilecek olan Gençler Okçuluk Dünya Şampiyonası hazırlıklarına hız kesmeden başladıklarını ve hedeflediklerinin yine şampiyonluk olduğunu dile getirdiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA