Başkan Gültak halkın içinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Gültak halkın içinde


 

Başkan Gültak, her fırsatta mahalleleri ziyaret ederek hem ekiplerin çalışmalarını yerinde denetliyor, hem de vatandaşlar, esnaf ve muhtarların dile getirdiği talepleri, öneri ve şikâyetleri dinlemeye devam ediyor.

Haber Merkezi 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, hafta sonu, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde; Çamlıbel, Turgut Reis, Kazanlı ve Çay mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlar, esnaflar ve muhtarlarla bir araya gelen Başkan Gültak, belediyenin hali hazırda gerçekleştirdiği hizmetlerle birlikte yakın zaman içinde hayata geçireceği proje ve çalışmaları anlattı. Mağdur durumdaki aileleri de unutmayan Başkan Gültak, Turgut Reis’te yaşayan iki aileyi de evinde ziyaret etti; zaman içinde yıpranan evlerin boya, kapı ve pencerelerinin yenilenmesi için ekiplere talimat verdi. 

“VATANDAŞLARIMIZIN GÖRÜŞ VE ELEŞTİRİLERİNİ DİNLEYECEĞİZ”
Başkan Mustafa Gültak, Mersin Amatör Balıkçılar Derneği’ni de ziyaret etti, burada yapılan tadilat ve onarım çalışmalarını inceledi. Balıkçılarla sohbet ederek sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Gültak, gerekli çalışmaların hızlandırılması için ilgili birimlere talimat verdi. Başkan Gültak, Çamlıbel esnaflarıyla da kahvaltı’da bir araya geldi. Çamlıbel Projesi ve bölgede başlatılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunan Gültak, esnafları ziyaret ederek sohbet etti. Hizmet ve projeleri hazırlarken mahalleli ve esnafın fikir ve görüşlerini alacaklarını belirten Gültak, Çamlıbel’i eski canlı ve hareketli haline kavuşturmak için çalışmalara başladıklarını ifade etti. Çay Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelen Gültak, sorun ve talepleri dinledi. Başkan Gültak, mahalle evlerinde kurs gören 300 kadın kursiyerle de bir araya gelerek sertifikalarını takdim etti. Çocukları da unutmayan Başkan Mustafa Gültak, küçüklerle bir yandan hem sohbet etti, ayrıca çeşitli oyuncaklar ve çikolatalar hediye ederek onları sevindirdi.  

“HALKIMIZLA EL ELE VERİP GÜÇ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ”
Ziyaretleri hakkında bir değerlendirme yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, her fırsatta mahalleleri ziyaret edeceğini belirtti; belediye ile mahalleler arasındaki bağı güçlendireceklerini vurguladı. Başkan Gültak, “Vatandaşlarımızla el ele verip güç birliği yaparak, Akdeniz’de yaşamı yeni baştan kurgulayan ve ilçemizi emin adımlarla geleceğe taşıyan bir bilinçle çalışacağız. Akdeniz’i; barışın, huzur, kardeşlik ve hoşgörünün hâkim olduğu, daha temiz, yeşil ve yaşanabilir bir kente dönüştürmek için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Dili, dini veya etnik kökeni ne olursa olsun; kardeşliği, barışı, sevgiyi ve muhabbeti sağlayacağız, ayrım yapmadan herkesi kucaklayacağız. Akdeniz’i; insanların terk edip kaçtığı değil, bilakis yaşamak için tercih ettiği, daha temiz ve düzenli, park, yeşil alanları, kültürel ve sosyal tesisleriyle önce çıkan bir yerleşim bölgesine dönüştürerek, ilçemize yeni bir vizyon kazandıracağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA