“ŞİKAYETÇİYİM!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ŞİKAYETÇİYİM!”


 

Tarsus’ta imamın dövdüğü çocuğun babası açıklama yaptı

Haber Merkezi 

Tarsus’un Kadelli mahallesinde 17 Temmuz 2019 tarihinde Kadelli camisinde Kuran kursunda Kurs görevlisi İmam G. G. tarafından darp edildiği iddia edilen S. C. Karabacak (8) adlı çocuğun babası bir kısım basına açıklama yaptı.
Baba Aytaç Karabacak, olay günü kendisinin şoförlük yaptığı için yolda olduğunu ve kızının kendisine durumu anlattığını belirterek şunları söyledi: “Olay günü 17.Temmuz 2019 günü çocuğum Kadelli köyünde (mahallesinde) Kuran Kursunda imam G. G. tarafından darpedilmiştir. 7. bölümü geçemediği için imam, çocuğuma seni döverim demiş, o da cevap vererek ben bir daha kursa gelmeyeceğim deyince imam, çocuğuma tokat atmıştır. Kulağından kan gelmiş, kulak arkasında parmak izleri çıkmıştır. Ve çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmış, doktor ise baş kısmından darp edildiği için birgün gözetim altında tutalım diyerek oğlumu 18 Temmuz 2019 tarihinde taburcu etmiştir. 
Hayati tehlikesi yoktur, ncak imamın olaydan sonra evimize gelip eşimi tehdit etmesi ve kötü sözler söylemesi nedeniyle şikayetçiyim.” dedi.
Bu arada imam G.G. soruşturma nedeniyle görevinden açığa alınmıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA