KULÜPLER ZORDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KULÜPLER ZORDA


 

Ülkede yaşanan ekonomik kriz Mersin Amatör Ligi’ni de vurdu. Ligde birçok kulüp maçlara çıkıp çıkmamak noktasında kararsız kaldı.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de ve Süper Amatör Lig’de oynayan birçok takım lige çıkıp çıkmamakta kararsız. Ekonomik krizden en çok etkilenen ekip ise Meskispor oldu. Büyükşehir Belediyesinin el değiştirmesi ile borçlarını ödemekte zorlanan Mavi Beyazlı ekip şampiyon olarak çıktığı Bölgesel Amatör lige katılıp katılmamakta kararsız.

Macit Özcan tesisine ve futbolculara olan ödemelerin yanı sıra vergi borcunu ödemekte zorlanan ekibin lige katılması halinde zayıf bir kadro ile mücadele edeceği öğrenildi. Bilindiği gibi Mersin’in her sezon 3 takım ile Bölgesel Amatör ligde mücadele ediyor. Meskispor’un olası lige çıkmaması önümüzdeki sezon 2 takımla lige girme durumunun oluşacağı, bir hakkını kaybedecek olması Mesksipor’un mutlak olarak lige girmesi için baskı geldiği gelen bilgiler arasında.

SÜPER AMATÖR DE AYNI

Mersin’de sıkıntı yaşayan Meskispor’un yanı sıra Süper Amatör ligde mücadele eden ekiplerinde lige çıkmakta zorlandığı belirlendi. Süper Amatör ligde oynayan Gülnar Belediyespor’un Kulübü satacağı olası kimsenin almaması durumunda ise kapısına kilit vurulacağı iddia edildi. Geçen yıl Bölgesel Amatör ligde Süper Amatör lige düşüne Silifke Belediyespor’da ekonomik krizden nasibini alan ekiplerden oldu.

Birkaç yıldır Medcem fabrikasından hatırı sayılır ekonomik destek alan Silifke Belediyespor bu sezon umduğu rakamları alamadığı için sıradan bir ekiple lige çıkacağı açıklandı. Anamur Belediyespor’un şampiyonluk düşünmediği, lige yeni çıkan Akdenizgücü’nün ekonomik sıkıntıda olduğu gelen ilk bilgiler arasında.

Tüm bu yaşananlar zor durumda olan Kulüpleri iki kat zor duruma sokması çok konuşulan kaliteyi daha da düşürdüğü düşünülüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA