MTSO’DAN İŞ DÜNYASINA NÜKLEER BULUŞMA ÇAĞRISI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO’DAN İŞ DÜNYASINA NÜKLEER BULUŞMA ÇAĞRISI!


 

Akkuyu Nükleer Güç Santrali yapımına tepkiler sürürken kent ekonomisinin çatı örgütü MTSO’dan iş dünyasına nükleer buluşma çağrısı geldi!

Hediye Eroğlu

Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinin yapımı Mersin’in Gülnar ilçesi Büyükeceli Mahallesi Akkuyu mevkiinde Türk iş dünyasına yönelik tedarikçilik çalışmaları da hız kazandı. 
Bu kapsamda TOBB CERN Sanayi İrtibat Ofisi ve İspanyol IDOM Group-Nuclear Division ortaklığı ile 23-24 Temmuz 2019 tarihlerinde Ankara’daki TOBB İkiz Kuleler’de “Nükleer Tedarikçiliğe Adım – Become Nuclear” semineri ve B2B görüşmeleri düzenlenecek.
Organizasyon ile nükleer sektör ile ilgili ekipman üretebilme potansiyeline sahip firmalara yönelik olarak; nükleer santral projelerinde kullanılan ürün standartları, tedarikçilerde aranan gereksinimler ve sertifikalar konusunda firmalarımızın bilgilendirilmesi; nükleer alanda Türk-İspanyol iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.
Son 3 yılda 36 milyar Avroluk projelerin yönetimini ve tedarik süreçlerini yürüten IDOM Group bu buluşma ile 400 kişilik ekibi ve 15 ülkede nükleer alanda yürüttüğü faaliyetlerde edindiği bilgileri, teknik konuları ve tecrübelerini sektör ile paylaşmaya hazırlanıyor.
Katılımın ücretsiz olduğu seminere kayıtlar sınırlı sayıda tutulacak. Nükleer sektör ile ilgili ekipman üretebilme potansiyeline sahip firmalara öncelik tanınırken, seminere katılım için kayıt zorunluluğu bulunuyor. 
Potansiyel işbirlikleri, destekler ve danışmanlık hizmetleri hakkında en az 30 dakikalık görüşmelerin düzenleneceği seminerde B2B Görüşmelerine katılım da ücretsiz olacak. 

MTSO’DAN NÜKLEER BULUŞMA DAVETİ
TOBB CERN Sanayi İrtibat Ofisi ve İspanyol IDOM Group-Nükleer Deapartmanı ortaklığı ile düzenlenecek organizasyon için Mersin’in de aralarında olduğu ülke genelindeki ticaret ve sanayi odalarına yazı gönderilerek duyuru yapılması sağlandı. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası da (MTSO) resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile nükleer buluşmaya iş dünyasını davet ederek, katılım çağrısı yaptı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA