“KIBRIS TÜRKÜ ÖZGÜRLÜĞÜNE YELKEN AÇTI” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KIBRIS TÜRKÜ ÖZGÜRLÜĞÜNE YELKEN AÇTI”


 

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin İl Başkanlığı, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 45. yıl dönümü kutlama mesajı yayınladı.

Haber Merkezi

Dernek adına yazılı açıklama yapan Başkan Halil Kur mesajında, “Kahraman Türk Ordumuzun ve Kıbrıs Türk Mücahidinin üstün başarılarıyla Kıbrıs Türkü'nün özgürlüğüne yelken açtığı Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yıl Dönümünü Mersinimizde coşkuyla kutlayacağız. Kıbrıs Barış Harekatının 45 yıl önce ilimizde başlaması, Kıbrıslı Türkler için olduğu kadar, Mersin ve Mersin Halkı için de önemlidir. Akdeniz'in 3. büyük adası olan Kıbrıs’ın barış harekatı ile Yunanistan'a ilhakı önlenmiş ve Cunta hükümetinin devrilmesiyle de Yunanistan'a  demokrasi yönetimi geri gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin geçmişte olduğu gibi bugün de Kıbrıs Türkü'nün özgürlüğünün korunması, istikrarlı gelişiminin sağlanması için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır ve muktedir olduğu bilinmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle Kıbrıs Türk Halkının bu günlere gelmesinde her zaman yanında olan Devletimize, Kahraman Türk Ordumuza, gazilerimize, şükranlarımızı sunar, Vatanları uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimize Allahtan rahmet diler, Herkesin  Barış ve Özgürlük Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA