YETENEKLER BİR BİR GİDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YETENEKLER BİR BİR GİDİYOR


 

Mersin’in tek profesyonel takımı Mersin İdman Yurdu’nun kapanması ile bu bölgede çıkan oyuncular farklı şehirlere giderek futbol piyasasında var olmaya çalışıyor.

 Son dönemlerde yetişen yetenekli oyuncular Mersin’de oynayacak Kulüp bulamadıkları için Konya,Ankara ve Kayseri takımları ağırlıkta olmakla birlikte başka şehirlerin takımlarına  gidiyorlar.

Ahmet Akgöz’de Mersin’de profesyonel takım olmadığı için başka şehre giden oyuncular kervanına katıldı.2004 doğumlu genç yetenek Mersin Galataspor takımın alt yapısında yetişti. Yeteneği ile öne çıkan genç krampon Altınordu yöneticilerinin dikkatini çekince ilk transferini yaptı. Yaşı küçük olduğu için tekrar Mersin’e dönen yıldız oyuncu Beşiktaş futbol okulunda gelişimini sürdürdü.

2015-2018 yıllarında Amatör ligde  U 13 ve U 14 liginde lisans çıkartarak ilk resmi maçlarına çıktı.2018’in Temmuz ayında Yenişehir İdman Yurdu’na transfer olan Ahmet Akgöz U 15 ve U 16 liglerinde başarılı sezon geçirdi. Yenişehir İdman Yurdu’nda bonservisi olan yetenekli oyuncu ile Konya ve Kayseri takımları yakından ilgileneyor. Aksi bur durum gelişmez ise Ahmet Akgöz’de Mersin’den ayrılarak futbol yaşamına başka şehirde devam edecek.

BERK’TE GİDİYOR

Kenti terk edecek bir diğer oyuncu ise Muhammed Berk. 2015 yılında Mersin İdman Yurdu alt yapısında yetişen orta saha oyuncusu da farklı illerin takımların radarına girdi. 2019 sezonun ortasında Mersin Camspor’a kiralandı. Sezonu burada tamamlayan yetenekli ayak daha sonra Yenişehir İdman Yurdu’na dönerek Akdemi takımlarının seçmelerine hazırlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA