TRANSFERE BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TRANSFERE BAŞLADI


 

Bölgesel Amatör lig veda ederek Süper Amatör ligine gelen Silifke Belediyespor tekrar BAL’a çıkmak için güçlü bir kadro kurmaya çalışıyor.

Süper Amatör ligde şampiyonluğu hedefleyen Silifke ekibi ilk olarak tecrübeli teknik adam Muzaffer Tozlu ile anlaşmıştı. Tozlu’nun vermiş olduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarını yapan Silifke Belediyespor yönetimi dış transferde şuana kadar 4 oyuncu ile anlaştı.

Bu sezon Silifke formasını giyecek olan Cüneyt Doğan, Suat Deliktaş,Mehmet Şıralı ve Ahmet Bağış Silifke’ye gelerek kendilerini Silifke Belediyespor yapan imzayı attılar. Takımın yeni teknik direktörü Muzaffer Tozlu bir taraftan Mersin’deki yetenekli oyuncuları Kulübe kazandırırken diğer taraftan da farklı bölgelerden gelen oyuncuları deneyerek takıma oyuncu seçmeye çalışıyor.

Kulüp Başkanımız Gürhan Dölek, Futbol Şube Sorumlumuz Alp Kadıoğlu, yönetim kurulu üyelerimiz ve Teknik Direktörümüz Muzaffer Tozlu, Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Tesislerde altyapı oyuncularımızı ve Silifke ve çevresinde seçmelere gelen yetenekli gençleri ve futbolcuları izlediler.

Medcem Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ile anlaştı. Silifke’ye gelen Teknik Direktör Tozlu, Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Tesislerini ve kulüp binasını gezerek, Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ve yönetim kurulu üyelerinden bilgi aldı; Medcem Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu Mersin İdman Yurdu, Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor, Aksarayspor, Mezitlispor, Kilimli Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Kardemir Karabükspor, İdman Yurdu 1925 takımlarında teknik direktörlük yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA