GÖNÜLLÜLER ORDUSU İŞBAŞINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÖNÜLLÜLER ORDUSU İŞBAŞINDA


 

Futbola gönül vermiş bir avuç başarılı insanların Yenişehirspor’dan ayrıldıktan sonra ki yeni durağı olan Mersin Camspor, gönüller ordusundan oluşan yönetici ve teknik adamları ile şimdiden camiasını mutlu eden işlere imza atmaya başladı

Mersin’de futbol her geçen gün dibe vururken ve 2 milyonluk kentte profesyonel bir kulübün olmamasının tartışıldığı bir dönemde genç bir kulüp olan Yenişehirspor, gönüllülerden oluşan sporcular ve yönetim ile kısa sürede Mersin futboluna damga vurdu. 5 yıl gibi kısa sürede büyük başarılara imza atan Yenişehirspor, Süper Amatör Lig’de iken el değiştirdikten sonra isim değişikliğine giderek, Mersin Camspor ismini aldı.

Futbola gönül vermiş bir avuç başarılı insanların Yenişehirspor’dan ayrıldıktan sonra ki yeni durağı olan Mersin Camspor, Başkan Serhat Yıldırım önderliğinde bünyesinde buluşan spor adamları ile her şeyin para olmadığı, gönül bağı ile neler yapılabileceğini başarılı bir örnek olarak ortaya koydu. Mavi Beyazlı ekibi önce Süper Amatör Lige ardından da Bölgesel Amatör Lige çıkmak için mücadele ediyor.

Alt yapısı ile her döneme damga vuran Camspor, Serhat Yıldırım ve ekibi ile daha iddialı konuma gelirken yine Yenişehirpsor’dan ayrılıp Camspor’a geçeli 6 ay olmasına rağmen yaptıkları ile şimdiden heyecan yaratan başarılı ekip, ilk 6 ay içinde U13 liginde namağlup şampiyon olarak, U14 liginde şampiyon oldu. U15 liginde Mersin şampiyonluğunun yanı sıra Türkiye şampiyonasında yarı finalde boy gösteren Camspor, camiasını şimdiden mutlu etti.

“BAŞARILI OLMAYA GELİYORUZ”

Yenişehirpsor’da yarım kalan işleri Camspor’da tamamlamak için gelen 2’nci Başkan konumunda olan genç Başkan Serhat Yıldırım gazetemize yaptığı açıklama ile ne kadar iddialı olduklarını bir kez daha ortaya koydu. Yıldırım, “Yenişehir, bir gençlik kulübü olmasına rağmen kısa zamanda çok iş yaptık. Mersin futboluna iyi hizmet ettiğimi düşünüyorum. Yenişehir Kulübü’nün el değiştirmesi ile yarım kalan işleri, yalansız, menfaatsiz en iyi yer olan Camspor’da yapacağımı düşündüğüm için bu aile ortamına geldim.

Başta 1’nci Başkanımız Murat Arıkaner, Teknik Sorumlumuz Celal Tatar, Yöneticimiz Ramazan Erşit’in sıcak karşılamaları için teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren takımımızı ilk olarak Süper Amatör Lige çıkarmak için canı gönülden tüm mesaimizi harcayacağız. Bu işlerin parasız, pulsuz, yalan, yalan dolan olmadan da yapılabileceğini göstereceğiz.

Tabi kulübümüzü Süper Amatör Lige çıkartırken alt yapı asla üvey evlat muamelesi görmeyecek. Alt yapılarda da başarı kovalanacak Türkiye şampiyonalarına gitmekle kalınmayacak derece yapacak yetenekli oyuncuları bünyemizde toplayarak Mersin futboluna sunacağız.

Bu yıl ki A takım kadromuzu geçmiş dönemlerde takımımızda ter döken vefakar gönüllü ve tecrübeli kişilerden oluşturacağız. Yukarıda dediğim gibi bir çok kulübün yapmayı başaramadığı kardeşlik, dostluk içinde birlik beraberliği sağlayarak çok büyük bütçeler olmadan da başarının geleceğini göstereceğiz. Bunu da 1981 yılında kurulan Mersin’in köklü kulüplerinden olan, sayısız yetenekli futbolcuyu Türk futboluna kazandıran başarılı bir geçmişe sahip olan Mersin Camspor’da yapacağız. Ve Camspor’u hak ettiği yere getireceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA