EVRİM VE EKİN İÇİN ADALET ARANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EVRİM VE EKİN İÇİN ADALET ARANIYOR


 

Mersin’de Evrim ve Ekin kardeşlerin ölümüne neden olan sürücüye verilen 4 yıl 2 ay hapis cezası istinaf mahkemesi tarafından bozulunca yeniden yargılama kararı verildi.

SONER AYDIN

Mersin'de, otomobili ile 9 yaşındaki Evrim ve 6 yaşındaki Ekin Çakmakçı kardeşlere çarparak ölümlerine neden olan Ramazan T. (68), 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Her çocuk için verilen cezaya isyan eden aile istinaf mahkemesine itirazda bulundu. Ailenin itirazını haklı bulan istinaf mahkemesi kararı bozdu. Bunun üzerine yeniden yargılama kararı alınınca Evrim ve Ekin kardeşler için adalet ışığı doğdu. Bugün Adana Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi’nde görülecek duruşma saat 10:20’de başlayacak.

OLAYIN GEÇMİŞİ:

2 Temmuz 2018 günü akşam saatlerinde, kuzenleri Emine İlknur Yalçın'ın nezaretinde Gözne yolu Sarnıç mevkiindeki yaya geçidinden geçmeye çalışan Evrim (9) ve Ekin Çakmakçı, Ramazan T. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmiş, Emine İlknur Yalçın da ağır yaralanmıştı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA