ÖĞRENCİLER ROBOTİK KODLAMAYI ÖĞRENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖĞRENCİLER ROBOTİK KODLAMAYI ÖĞRENDİ


 

MEÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi temel seviye robotik kodlama eğitimini tamamlayan öğrencilere katılım belgelerini verdi.

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 1-12 Temmuz tarihlerinde Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Bilgisayar Laboratuvarında düzenlenen “Arduino ile Temel Seviye Robotik Kodlama”  eğitimini tamamlayan ilk ve orta öğretim öğrencilerine katılım belgeleri takdim edildi.

Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Ahmet Çamsarı Konferans Salonunda düzenlenen törene, Rektör Danışmanı ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Mehmet Özdemir, akademik personel, öğrenciler ile velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende konuşma yapan Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade “Sürekli Eğitim Merkezi olarak her alanda her konuda ücretli/ücretsiz yerel, bölgesel, ulusal, uluslararası düzeyde katılım/sertifika belgeli eğitim ve öğretim programları, kurslar, seminerler, konferanslar, pedagojik formasyon ve benzeri etkinlikler düzenlemekteyiz.’’ İfadelerine yer verdi. Eğitimi veren akademik personele de teşekkür eden Doç. Dr. Kadızade, “Arduino ile Temel Seviye Robotik Kodlama”nın günümüzde ve gelecekte çok önemli bir boyuta geleceğinin altını çizdi.
Eğitimi tamamlayan 12 öğrenciye katılım belgeleri Rektör Danışmanı ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Mehmet Özdemir ve akademik personel tarafından verildi.
Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Doç. Dr. Serkan Şendağ ve Volkan Aktaş’a verdikleri eğitim ve katkılarından dolayı Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade ve Prof. Dr. Soner Mehmet Özdemir tarafından teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA