KARADUVAR SAHİLİ YENİLENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARADUVAR SAHİLİ YENİLENİYOR


 

Akdeniz Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Karaduvar sahilinde kapsamlı bir yenileme ve değişim çalışması başlatıldı. Proje kapsamında, sahilde bisiklet yolu ve yürüyüş yolu da yapılacak, kaldırımlar yenilenecek.

Haber Merkezi

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; kentin önemli balıkçı kasabalarından biri olan Karaduvar’da, metrelerce uzunluktaki sahilde bulunan ve zamanla yıpranan istinat duvarı ile sahile iniş yollarında yenileme çalışması başlattı. Sahilde ayrıca mahalle sakinlerinin ve denize veya pikniğe gelen insanların oturabileceği bankların da Park-Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince imalatına başlandı. Kaldırımların kilit taşları ile yenileneceği projede, sahilde bisiklet yolu ve yürüyüş yolu yapılması da planlanıyor. Çalışmalar kapsamında, ilk olarak iş makinesi yardımıyla, yıprandığı için yer yer yıkılan sahil istinat duvarı kaldırıldı ve çöp ve atıklar da temizlendi. 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLTAK’A TEŞEKKÜR
Mahallelerinde başlatılan değişim çalışmalarını yerinde takip eden Karaduvar Muhtarı Fikret Altan ve mahalle sakinleri, yaşadıkları bölge ile birlikte ve insanların yer yer balık avladığı ve yüzdüğü Karaduvar sahilini değiştirip dönüştürecek olan düzenleme ve yenileme çalışmasından dolayı Başkan Mustafa Gültak’a teşekkür ettiler.

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ŞİARIYLA AYIRIMSIZ HİZMET VERECEĞİZ”
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da sahilde başlatılan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada; geçmişte hizmetlerden mahrum bırakılan Karaduvar Mahallesi’ni, özlediği hizmet ve projelerle buluşturacaklarını ifade etti. Yakın zaman içinde başlatılacak projeler sayesinde, Karaduvar’ın yanı sıra, Kazanlı sahilini de bir cazibe merkezine dönüştüreceklerinin altını çizen Başkan Gültak, “Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz; ‘gönül belediyeciliği’ şiarıyla, asla ayırım yapmadan, Akdeniz’in dört bir yanında yaşayan bütün insanlarımıza eşit, adil ve kaliteli hizmetler vereceğiz. 
Geçmişte adeta unutulan mahallelerimizi değiştirip dönüştüren, yaşamı daha güzel ve rahat kılan projelere imza atacağız. Halkımız, sivil toplum örgütleri ve kanaat önderleri ile fikir alışverişinde bulunarak gelerek, Akdeniz’de yaşamı cazip kılan, kentimize, ilçemize ve mahallelerimize değer katan her türlü hizmet ve çalışmayı insanlarımıza sunacağız. Karaduvar Mahallemize sunduğumuz hizmetlerin, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, projelerimizin aralıksız süreceğinin bilinmesini istiyorum” dedi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA