TEDAŞ YAZ AYLARI İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEDAŞ YAZ AYLARI İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI


 

Toroslar EDAŞ, yaz aylarında mevsimsel sıcaklıklar sebebiyle ortaya çıkabilecek problemleri önlemek için hazırlık çalışmaları gerçekleştirerek önlemlerini aldı.

Haber Merkezi

Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin ve Osmaniye illerinin elektrik dağıtımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ, önümüzdeki yaz aylarında karşılaşılabilecek mevsim sıcakları sebepli enerji kesintilerinin önüne geçmek ve kesintisiz enerji sağlamak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yaz aylarında yoğun klima kullanımına bağlı olarak elektrik talebinin artması sonucunda oluşabilecek problemlerden dolayı meydana gelebilecek kesintilerin önüne geçmek isteyen Toroslar EDAŞ ekipleri, 2019'un ilk altı ayında 240 trafo değişikliği yaparak elektrik altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını tamamladı.
Toroslar EDAŞ bu bağlamda oluşabilecek problemleri göz önüne alarak operasyon merkezlerinde ihtiyaç duyulacak malzemelerin de tedariğini sağladı. Bu hazırlıklara ek olarak, hat ve trafo bakımları, yaz aylarında ihtiyaç duyulabilecek malzeme stoklarının planlaması gibi çalışmalar da tamamlandı.
Bu hazırlıkların yanı sıra, bölgenin elektrik dağıtımı hizmetleri ve mevsimsel operasyonlar konusunda tecrübe sahibi saha ekipleri, iş sağlığı ve güvenliği koşullarını sağlamak şartı ile gerektiğinde 24 saat aralıksız görevde kalarak, arıza ve kesintilerin giderilmesi için çalışmalarını yürütecek. 
Toroslar EDAŞ, bölgesinde 8 milyondan fazla nüfusa hizmet vermenin sorumluluğu ile değer yaratan çalışmalara imza atmaya, uzun vadeli planlarla yatırımlarını hayata geçirmeye devam edecek. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA