YÖNETİM BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÖNETİM BELLİ OLDU


 

Akdeniz Belediyespor Kulübü’nde yeni yönetim kurulu belli oldu.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Lig’de mücadele eden Akdeniz Belediyepsor kongre yaptı. İlk toplantıda çoğunluk elde edilemediği için ileri bir tarihe ertelenen kongre hafta sonu Akdeniz Belediye’nin kongre salonunda yapıldı. Akdeniz Belediye Başkanının değişmesi ile futbol takımının da yönetimi değişti. Yapılan kongre sonunda Başkanlığa Ahmet Durakoğlu getirildi.

Hafta sonu yapılan kongrenin gergin geçmesi ve bazı üyelerin istifanın eşiğine gelmesi kongreye damga vurdu. ASKF delegesinin belirlenmesinde yaşanan gerginlik toplantının yarıda kalmasına neden oldu. Kongreden çıkan yöneticiler iki grup oluşturdu. Farklı yerlerde farklı zamanlarda yapılan toplantılar sonunda bir araya gelerek ortak bir listede buluşulduğu öğrenildi.

Birkaç toplantının ardından Akdeniz Belediyespor’un yönetimi şu şekilde oluştu: Yönetim Kurulu; Ahmet Durakoğlu, Muhammed Fatih Seyid, Mehmet Yüce, Mehmet Güler, Abuzer Bilen, Mehmet Özdemir, Erdal Belim, Mehmet Dindar, Emine Tatar, Yücel Şen.

Denetleme Kurulu; Mehmet Açıkbaş, Mehmet Kaşıturnalı, Ümit İlça.

ASKF Delege; Mehmet Yüce, Mehmet Güler, Abuzer Bilen.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA