GELECEĞİN İLETİŞİMCİLERİNE İKİ ÖDÜL BİRDEN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GELECEĞİN İLETİŞİMCİLERİNE İKİ ÖDÜL BİRDEN


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri, TRT 5. Geleceğin İletişimcileri Yarışması’ndan ödülle döndü.

Öğrenciler, Yapım-Yönetim dersi kapsamında hazırladıkları çalışmalarla Televizyon Haber Programı dalında birincilik ödülünü, Belgesel Film dalındaysa ikincilik ödülünü MEÜ’ye kazandırdı.

Haber Merkezi

TRT'nin gençleri desteklemek amacıyla düzenlediği Geleceğin İletişimcileri Yarışması'na bu yıl, 52 üniversiteden 1021 öğrenci, toplam 738 eserle başvurdu. Yarışmaya, Türkiye'nin yanı sıra Orta Asya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden öğrenciler katıldı. Yarışma Radyo, Televizyon, Haber ve İnternet Yayıncılığı ana kategorileri ve alt kategorilerde düzenlendi.
TRT İstanbul Tepebaşı Stüdyolarında düzenlenen törenle, yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tören; TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Haber Yayıncılığı ana kategorisinde Televizyon Haber Programı birincilik ödülü “Yaşama Yol Ver” adlı eserleri ile Mersin Üniversitesi (MEÜ) İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü son sınıf öğrencisi Eda Cabul’a verildi. Öğrencilere ödülü, Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu tarafından takdim edildi.
Dördüncü sınıf öğrencileri Umutcan Şahin ve Emrah Kaplan’ın birlikte hazırladıkları "Sıfır Elde Var Sıfır” adlı eser ise Televizyon Yayıncılığı ana kategorisinde Belgesel Film dalında ikinciliğe layık görüldü. Öğrenciler ödüllerini TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren’in elinden aldı. Törende öğrencilere İletişim Fakültesi öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Seyit Tahir Özüölmez eşlik etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA